Tikkalan kyläseuralle uusi puheenjohtaja

Tikkalan kyläseura valitsi syyskokouksessaan 2019 kyläseuralle uuden puheenjohtajan. Tehtävässä aloittaa Helinä Lähdesluoma. Samalla kyläseura kiittää seuran pitkäaikaista puheenjohtajaa Hanna Tiihosta hänen uutterasta työskentelystään kyläläisten hyväksi ja lupaa jatkossakin pyytää Hannaa mukaan kaikkiin mahdollisiin kylätapahtumiin! 🙂

Uutta puheenjohtajaa saa käydä kylillä kiskaisemassa hihasta, mikäli mielen päällä viriää jotakin ajatusta kylille toivottavasta tapahtumasta tai toiminnasta tai osallistuminen kyläseuran toimintaan tai talkoisiin muuten kiinnostaisi. Myös kyläseuran Facebook- ja nettisivuilla ilmoitettavat hallituksen kokoukset ovat kaikille kyläläisille avoimia.

Puheenjohtajaan saa parhaiten yhteyttä joko Korpilahden Tikkalan kyläseura ry -Facebook-sivujen, Messengerin, kyläseuran sähköpostin (tikkalankylaseura(at)gmail.com) tai puheenjohtajan oman sähköpostin (helina.lahdesluoma(at)gmail.com) kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan kaikki uudet ja vanhat kyläläiset!

 

Terveisin, Helinä Lähdesluoma

profiili_2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: