Uuden vuoden 2021 edessä

Edellisvuodesta muodostui kyläseurankin osalta varsin poikkeuksellinen: yhteinen toiminta ja tapahtumat hiipuivat aivan minimiin, kevään ja kesän osalta toteutuivat ainoastaan uimarannan kesäkuntoon laitto sekä osallistuminen Harjulassa järjestettyyn teatteriesitykseen. Syksyltä jäivät pois jopa joulutapahtumaan osallistuminen sekä uusien kyläläisten huomioiminen syyskokouksessa.

Toivottavasti alkavasta vuodesta 2021 saisi tulla monin tavoin ehyempi, terveempi ja toivorikkaampi.

Kyläseura pyrkii osaltaan ylläpitämään ja toteuttamaan hyvää henkeä ja tekemistä kylillä, järjestämään talkoita yhteisten alueiden kunnossa pitämiseksi, vuokraamaan ja avaamaan seurantalo Harjulaa kylän juhlille, tapahtumille ja toiminnoille, toteuttamaan perinteisiä tapahtumia laskiaisriehasta kesäkävelyihin sekä huolehtimaan kyläläisten viihtyisästä asuinympäristöstä. Toivottavasti onnistumme löytämään myös uusia tapoja toimia kyläläisten yhteiseksi hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan, uusi tai vanha kyläläinen. Mikäli sinulla on ehdotuksia toiminnalle, tapahtumille tai varainkeruulle tai haluaisit muuten tulla mukaan toimintaan, laita viestiä osoitteeseen tikkalankylaseura@gmail.com .

Terveisin, kyläseuran puheenjohtaja Helinä Lähdesluoma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: