Alueen yrityksiä

Tikkalassa ja sen lähiympäristössä toimii monia pienyrittäjiä, tuottajia, tiloja ja osaajia, joiden tuotteita tai palveluita ostamalla voi tukea alueen yrittäjyyttä ja elinvoimaisuutta. Mikäli haluat omasikin listalle, laita sähköpostia osoitteeseen tikkalankylaseura@gmail.com .

Kyläkauppa Mehtonen Koko kylän sydän. Täältä ostat niin päivittäiset ruoka- ja taloustarvikkeet kuin maatalous- ja rakennustuotteetkin kaikki kätevästi samasta paikasta! Hyvät tilauspalvelut. Tiloissa toimii myös Posti ja pihassa tankkauspiste. Kirjastoauton pysähdyspaikka joka toinen viikko.

Ohelanaukee Paikallinen luomutuotannossa oleva lihakarjatila. Maaseutumatkailua ja paikallinen tapahtumakeskus. Kesäisin tapahtumissa kesäkahvila auki.

Villa Pohjola Tunnelmallinen pieni kotieläinpiha, jossa ihasteltavissa mm. kanoja, ankkoja ja maankuulu Maanvaiva-kalkkuna, koiria, kissoja, vuohia ja kaneja. Tiloissa järjestetään myös lasten eläintenhoitohetkiä, synttärikutsuja ja tilauksesta myös muita tilaisuuksia.

Pipi´s Creation Käsityöosaamisen ja luonnon raaka-aineisiin pohjaavien tuotteiden (kuten pesuaineiden ja voiteiden) paikallinen valmistaja ja myyjä. Myynnissä mm. brodeerattuja tekstiilejä, virkattuja tuotteita, silityskuvia ja tilauksesta valmistettavia tarroja.

Naturally Lucky -kampaamopalvelut ja kampaaja Marjaana Kokki Ekologisia kampaamotuotteita, kampaamopalveluita niin kylillä kuin Korpilahden keskustassa ja osaavaa asiakaspalvelua.

Parturi-kampaamo Seija Ilmarinen Ylämuuratjärven puolella, noin 5 km Tikkalasta sijaitseva kampaamo.

Hakamaan lammastila Tikkalasta noin 15 km Petäjäveden suuntaan sijaisteva luomulammastila. Villan, lihan, hillojen ja mehujen suoramyyntiä, pienimuotoista majoitustoimintaa (Tentsile-teltat metsässä) sekä ravintolatoimintaa. Palvelee myös verkkokauppana.

Pirttiahon puutarha Tikkalan naapurikylässä Moksissa sijaitseva marjatila, josta saa kesän mansikat, vadelmat, mustikat ja herukat taatusti tuoreina ja tasalaatuisina. Järjestää kesällä myös marjojen itsepoimintaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: